BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Egil Olsen // Mellombels

Egil Olsen // Mellombels

Noregs største ukjende popstjerne kjem til Mellombels. Egil Olsen har ved fleire høve holdt enormt gode konsertar på Bryne. Mellom anna på Ranglerock og på Livsgledefestivalen. No kjem han tilbake med den store stemmen og den gode humoren for å spela vakre viser på Mellombels.

«Egil Olsen, omtalt som “en av landets aller beste låtskrivere” (DN) og som ”noe av det fineste og mest underfundige vi har” (VG), har nettopp feiret sitt tiende år som soloartist med dobbelt livealbum og faste tegneseriestriper på instagram @egilolsen og på dagbladet.no, om livet som relativt ukjent popstjerne.

I tillegg til sine kritikerroste album, har multikunstneren laget sine egne musikkvideoer og platecover, bidratt med musikk i både filmer og dataspill, hatt kunstutstilling, hip hop-cover-spalte på p3 og radioblogg på p13. Han har hatt konserter i både Norge, Tyskland, Japan, Kina og USA, og spilt på store klubber og festivaler som Rockefeller og Øya. Han har til og med fått sitt eget tribute album der artister som Thom Hell, Sondre Lerche og Side Brok tolker sangene hans.

Han er en singer / songwriter utenom det vanlige. Med sine små, men store sanger, balanserer han sårheten, varmen og melankolien i musikken, med sin lune humor og komiske anekdoter på scenen.»