BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Romskip + support: Egge // Mellombels

Romskip + support: Egge // Mellombels

Bergens kuleste band er for tida Romskip! I god tid før julaften lander dei på Mellombels for å spela ekte, skitten og bergensk garasje-rom-rock. Etter å ha gitt ut ein knallgod EP i sommar er dei no i studio for å spela inn ei heil plate. Me gler oss til både den og til den episke konserten dei kjem til å holda på Mellombels. Her er det bare å kjenna si besøkelsestid. For dette ER det neste store frå Bergen.

Melding frå bandet:

STAVANGER OG BRYNE
Klar for romskip midt i trynet?

Romskip lander innom STAVANGER OG BRYNE (!!) etter å ha hatt en fin sommer rundtomkring i bergens skitneste smug og Norges fineste festivaler.

Astronautene er for tiden i studio og jobber med en plate som er forventet rett etter nyttår, men i mellomtiden har de planlagt å feste og feire litt med marsboerene utenfor Bergen også!

Bandet spiller god gammeldags rock og lander innom flere sjangerplaneter her og der for å hente drivstoff, så det er bare å gjøre deg klar for en skevaften full av fuzz og nydelig kaos servert i en smakfull pudding rett fra hovedstaden - Bergen!

-Om du ikke tror oss, les litt fakta her;

«Romskip sørget for at folk endelig hadde det sikkelig gøy på Bylarm»
-Engelen (BT)

«Vi skal ikke belemre dette bandet med den den belastede tittelen «det neste store fra Bergen» tittelen, men det kan godt tenkes at de faktisk er det»
-Big dipper (Oslo)

«Though theyre not playing Beyond the Gates, discovering Bergens own Garage-afficandos ROMSKIP definetly ranks among the highlights of my trip to Bergen»
- Walter Hoejimakers fra Roadburn Festival i Nederland

«Romskip er verdens beste band!»
- Moren til vokalisten Adem