BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Sesongåpning! – Stand Up på Mellombels

Sesongåpning! – Stand Up på Mellombels

Me starte sesongen med både kortreiste og spesialimporterte komikere på menyen. Blir bra!

Showet begynner 20:30
CC: 150 kr. (100 for studenter) for forhåndsbestilt billett.
   -OBS: Det koster 25 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.
18 års aldersgrense
--------------------------------------------
I kveldens line up har vi rutinerte og aktuelle Thomas Leikvoll som headliner! Du kjenner han kanskje igjen fra hans mange programlederjobber på både TV3 og TV2, men nå har han turnert så og si hele landet med sin forestilling "For gammel til å dø ung".  Vi er heldige som får Thomas til Bryne! Han er folkelig, presis, overraskende og kjempemorsom!

Kveldens konferansier er magiske Kevin Lunde. Han har etter programserien Rundlurt på NRK blitt en meget populær komiker nasjonalt, men lokalt har han alltid vært en favoritt. I over 15 år har han underholdt, vitset og lurt publikum. Kevin er kjapp i replikken og vil garantert få deg til å le OG klø deg i hodet.

Harald Eide Ellingsen har vært med i gamet lenge. Han har vært konferansier og toastmaster på en rekke arrangementer og selskapsfester. Han har et humør som skjærer igjennom hos alle, og en humor med høy gjenkjennelsesfaktor. Det er altfor lenge siden Harald har opptrådt på Bryne, så dette blir et kjekt gjensyn!

Sola-buen Karsten Blomvik kommer også. Karsten har muligens fått en stand up-rakett i raoå for han har virkelig tatt helt av den siste tiden. Han er å regne som en nykommer, men likevel har han underholdt både i Norges største byer og i utlandet - med stor suksess. Vi anbefaler å få med deg utviklingen til denne karen!

Ikke minst kommer Håbuen Ove Martin Mellemstrand som faktisk hadde sin stand up-debut på Mellombels sist sesong. Han har hatt en pangstart og blitt en liten helt med sine absurde fortellinger om det å komme fra et bittelite sted på Jæren. Vi gleder oss til å høre hvilke nye ting Ove Martin har på hjertet.