BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Sesongavslutning på Mellombels m/ André Ulveseter

Sesongavslutning på Mellombels m/ André Ulveseter

Vi gjentar standup-suksessen for aller siste gang på Bryne i år, med noen av de beste komikerne i landet!

Showet begynner 20:30
CC: 150 kr. (100 for studenter) for forhåndsbestilt billett.
-OBS: Det koster 25 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.
18 års aldersgrense
------------------------------------------

Headliner er André Ulveseter, som i en årreke har turnert med soloshowet sitt, "Plenum", og som i 2018 er klar med nytt solshow "Negativ Optimist", er klar for å ta Bryne med storm på årets sesongavslutning! Mange kjenner André gjennom facebook-fenomenet "Bilder i kampen mot særskrivingsfeil", og kanskje for twitter-konto sin også, der tweeter går viralt i øst og vest. Han er en meget morsom mann, som startet med standup på 90-tallet, og vi er veldig stolte av å ha han med på laget.

Og kveldens konferansier er ingen ringere enn Anders McAuley. Han startet med standup for et tiår siden, og har siden den gang blitt en av de beste klubbkomikerne i landet. Han er en regelmessig på Latter i Oslo, og reiser rundt på turné med Latter Live. Og i tillegg jobbet han nylig som manusforfatter på Jonas Kinge Bergland sitt soloshow, "Dr. Bergland bryter taushetsplikten", som fikk 6-ere av nesten alle, og som var med å sikre Bergland prisen som Norges beste standup under NRKs Komiprisen i 2017. McAuley er kanskje Norges mest uredde komiker, derfor mest spennende.

Jan Rune ble en kjent kjenning i heila Norge da han deltok i programmet "Den Norske Humor" på NRK i 2009, hvor han blant 1700 deltakere endte på en 4. plass. Harald Eia som var en av dommerne sa at Jan Rune hadde en stor framtid som standup-komiker, og at han hadde et stort komisk talent. Harald Eia hadde helt rett og siden den gang har Jan Rune stått på scenen og bidratt på utallige arrangementer for næringsliv og åpne forestillinger.

Anders Tangenes, bergenseren fra Trondeim, som har over 500 opptredner bak seg, leverer alltid standup av veldig god kvalitet. I 2014 vant han konkurransen "Trondheims morsomste", og I 2017 ble han plukket ut til Stand Up & Coming-showet på Latter under Latterfestival. Veldig kjekt å få denne juvelen til Bryne!

Jørgen Haugvaldstad vokste opp på Mosterøy med over 50 søskenbarn, som plutselig endte opp i Bergen der han begynte med standup. Du har alltid lyst til å høre hvilke historier denne mannen har på lur. I det siste har han vært fast konferansier på nykommerkveldene i bybanebyen, og med sine absurde historier og ville fantasi har han hatt stor suksess med det! Vi gleder oss, og det burde dere også gjøre!

Kun 150 kr. (100 for studenter) for en veeeeldig bra kveld!

Vi ses!