BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Stand Up på Livsgledefestivalen!

Stand Up på Livsgledefestivalen!

Vi i Comedy Box er stolte av å delta på Livsgledefestivalen 2018 med et standup-show bestående av et stjernelag fra norsk standup.

Headliner er den magiske Kevin Lunde, sett på TV i egen NRK-serie, og i egne sceneshow, har han trollbundet tusener av publikumere langs dette langstrakte landet. I tillegg til å være altfor kjapp med fingrene og kortstokken, er han kjapp i replikken også. Går sjeldent mer enn knappe sekunder mellom hvert latter-utbrudd.

Kveldens konferansier er Jan Tore Kristoffersen, som stadig reiser rundt og opptrer med Dag Sørås. Har tidligere vært barneskuespiller med Amandapris-nominasjon i baggasjen, men fant til slutt veien til standup-scenen der han hører hjemme. Dønn ærlig og med null sensur kjører han på med grenseløs humor som man ikke skulle trodd at folk lo av. Tragisk og herlig spinner han sammen virkelighet med sine rare tanker og resultatet er galskap på sitt gøyeste!

Jan Rune Holdhus ble en kjent kjenning i heila Norge da han deltok i programmet "Den Norske Humor" på NRK i 2009, hvor han blant 1700 deltakere endte på en 4. plass. Harald Eia som var en av dommerne sa at Jan Rune hadde en stor framtid som standup-komiker, og at han hadde et stort komisk talent. Harald Eia hadde helt rett og siden den gang har Jan Rune stått på scenen og bidratt på utallige arrangementer for næringsliv og åpne forestillinger.

Karsten Blomvik er sola-maen som må ha fått en stand up-rakett opp endetarmen, for han har tatt av den siste tiden, og reise rundt i landet og utland for å underholde. Vi anbefaler alle å få med seg denne karen!

Kjetil Melkevik fra Stavanger bruker tiden sin på å reise rundt i hele landet for å gjøre standup. Han har over 100 opptredener bak seg, og de gangene han ikke står på scenen, står han i baren. Humoren hans består av gode observasjoner, kjappe poeng, og mener ingenting bør være forbudt å tulle med.