BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Stand Up på Mellombels m/ Christoffer Schjelderup

Stand Up på Mellombels m/ Christoffer Schjelderup

Det blir nesten Bergensk helaften i kveld, heldigivis er de noen av de flinkeste stand up-komikerne i landet.

Showet begynner 20:30
CC: 150 kr. (100 for studenter) for forhåndsbestilt billett.
   -OBS: Det koster 25 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.
18 års aldersgrense
------------------------------------------

Headliner i kveld er Stand Up Bergens gudfar Christoffer Schjelderup. Han er en av de beste komikerne i Norge, snakker om alt mellom himmel og jord og går ikke av veien for å sparke i alle retninger. Gjenkjennelsesfaktoren er stor man hører på Christoffer. Kanskje har du sett ham på Latter Live på NRK? Fra og med januar 2018 skal han turnere med eget soloshow "Tro, Hat & Ærlighet", og med det er vi så heldige som får forskuddet på dette showet til Bryne.

Konferansieren for kvelden er Grim Moberg. Han er også en stjerne fra Bergen som er å se på plaketer over hele landet. Han vitser gjerne om politikk og fem sekunder senere om sin mor på sykehuset etter fødselen. Han er gull på observasjonshumor og vi er superglad for å få besøk av Grim denne kvelden.

Thomas Sævig er også fra Stand up-scenen i Bergen. Et ferskere tilskudd enn de to nevnte, men han har allerede gjort seg bemerket utenfor byen og er en rakker på imitasjoner.

Per Berg har tross sin korte fartstid rukket å stå på klubbscener rundt om i landet. En stabil komiker med en kompromissløs stil og som slipper unna med det meste.

Kjetil Melkevik er kveldens lokale komiker, han kommer fra Hundvåg, men har av en eller annen merkelig grunn bosatt seg i Bergen. Kanskje fordi de har det beste stand up-miljøet i Norge? Kjetil har vunnet nykommerpris for beste standup og står ofte på scenen! Verdt å få med seg!