BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Starpalace + support: Christina Flood // Mellombels

Starpalace + support: Christina Flood // Mellombels

Stavangerbandet Starpalace er eit av dei mest spanande lokale banda i Rogaland for tida. Me gler oss til å visa dei fram for publikummet på Bryne. Dei leverer drøymande poplåter som det er lett å bli hekta på. Sjekk dei ut og kom på konsert.

"Starpalace har det siste året markert seg med sine umiddelbare, catchy poplåter utgitt på deres EP "Loaded". sommeren 2019 befestet bandet sin posisjon som et av Stavangers mest spennende live-band gjennom en rekke konserter på festivaler som Mablis, Fjellpark, Gladmat, 100 dagar, klimabrølet og Pride Stavanger.  Med medlemmer fra det tidligere metalbandet Overthrow og Pur Puré er alt rede for noe nytt, ferskt og spennende med Starpalace.

Vokalist Ingunn Bache og poporkesteret i ryggen trekker inspirasjon fra band som Blondie og The Cure, men man kan ikke unngå å tenke på popkometer som Highasakite og First Aid Kit når Starpalace entrer scenen."

Support - Christina Flood:
"Ærlighet, humor og selvironi preger sangene til Christina Flood. Inspirasjonen finner hun i alt som møter henne i hverdagen, alt i fra store følelser til den kalde kaffikoppen. Allerede som en 10 år gammel jente satt Christina på soverommet og skrev sanger og nå 13 år senere har hun over 30 norske sanger (alle med parentes i tittelen) som hun drømmer om å gi ut."  

18-års aldersgrense under konserten.