BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
TeleGram // Mellombels

TeleGram // Mellombels

TeleGram er fire musikere som spiller «akustisk, folkinspirert kammerpop»!

Gitarer, mandolin og banjo fra støvete americana, soul-inspirerte melodiføringer og klangen av klassiske stryketoner fra cello og fiolin! Låter som er nøye arrangerte, men som innimellom åpner opp for improvisasjoner og lengre partier der bandet kan male ut ulike musikalske landskaper.

Helt sentralt hos TeleGram står sangene! Flere i bandet synger og deler på å gi stemme til sangene. Det vokale samspillet gir en sterk karakter til bandets uttrykk, sammen med poetiske tekster, som små uttrykksfulle dikt.

Bandets medlemmer kommer fra ulike deler av norsk musikkliv, og har til sammen bred erfaring fra en rekke band og prosjekter innen ulike sjangre. I TeleGram dyrker de det åpne, transparente lydbildet og mulighetene denne besetningen gir for en musikk man godt kan kalle «kammerpop»!

TeleGram spilte inn sitt første album i Studio Paradiso i Oslo våren 2018. Første singel slippes 21.september, mens albumet i sin helhet er planlagt gitt ut litt senere på høsten. I forbindelse med dette planlegger bandet omfattende konsertvirksomhet fra høsten 2018 og gjennom 2019.